Optræd som poetry slammer

De poetry slammere, der optræder hos os til vores temashows i Skuespilhuset og andre steder, er typisk erfarne performere, som vi selv inviterer. Det er dels slammere, der er med i vores bookingbureau, og dels slammere, som gennem en periode har markeret sig godt i miljøet. Det er derfor ikke muligt at tilmelde sig disse arrangementer som optrædende.

KBH-mesterskabet i poetry slam, såvel som DM i poetry slam, er åbne konkurrencer, hvilket vil sige, at alle kan stille op, både erfarne og uerfarne, både mestre og debutanter side om side, og poetry slammere fra hele Danmark er velkomne, da det ikke er et krav, at man er bosat i København eller hovedstadsområdet.

De poetry slams, som vi arrangerer i Sønderborg på Sønderborghus/Mejeriet, er semi-åbne konkurrencer, dvs. at de optrædende er en blanding af inviterede poetry slammere og slammere, der har tilmeldt sig som optrædende.

Du kan læse mere om KBH-mesterskabet, og om hvordan du tilmelder dig, under Info om KBH-mesterskabet.

Vær opmærksom på, at vi foråret 2022 også arrangerer et særligt mesterskab i anledning af Tour de France, som du kan læse mere om under Info om KBH-mesterskab i cykelpoesi.

Vi er ikke de eneste, som arrangerer poetry slam i Danmark, og hos de andre arrangører kan du også finde åbne poetry slams, hvor du kan tilmelde dig som optrædende poetry slammer. Du kan finde navnene på de andre arrangører under Steder med poetry slam, og arrangørerne kan alle kontaktes via blandt andet Facebook.

Hvis du overvejer at stille op som poetry slammer, anbefaler vi, at du læser vores 10 tips til poetry slammere og Regler i poetry slam, samt at du ser Film med tips til slammere. Og derudover kan du finde yderligere tips, samt skriveøvelser og meget mere i Peter Dyreborgs bog om poetry slam.

Advertisement